Info

News archive

Support our new CD with chansons by Brel, Aznavour, Piaff and many more!

Apr 25

Support our newest CD project: Sax avec Elan! Featuring Philippe Elan, vocals.

Laat u meeslepen door ontroerende Franse en Nederlandse chansons én aangrijpende verhalen, in een unieke combinatie. Philippe Elan, een begrip voor iedereen dievan het Franse chanson houdt.
Philippe is zijn muzikale loopbaan ooit begonnen op de saxofoon bij de plaatselijke fanfare, maar het werd hem al snel duidelijk dat zingen zijn echte passie was. Een levenslange haat-liefdeverhouding met de saxofoon was het gevolg. Is het dus toeval dat hij nu een samenwerking met het Amstel Quartet aangaat? Een knipoog naar zijn eigen verleden?

Sax avec Elan! : een programma met muziek van Barbara, Jacques Brel, Charles Aznavour, Edith Piaf, Jean Ferrat, Léo Ferré, Juliette Gréco ... en vele anderen.Na een reeks succesvolle concerten door heel Nederland wordt het nu tijd om dit prachtige programma op CD vast te leggen. De opnames staan gepland voor juni 2014 in de gerenommeerde Power Sound Studio Amsterdam. Samen met uw steun kunnen we dit project realiseren! - See more at:http://voordekunst.nl/vdk/project/view/2287-sax-avec-elan#sthash.EFLeCzlP.dpuf