Info

News archive

Support our Byrd Crowdfunding project with Klaartje van Veldhoven

Jan 8


Project with Voordekunst here

 

"Mijn naam is Klaartje van Veldhoven, sopraan. In het voorjaar van 2014 wil ik mijn 2e cd opnemen. Deze keer niet met Bach (zoals op mijn debuut-cd, die erg goed is ontvangen), maar met Engels repertoire zoals liederen en fantasia's van Henry Purcell en consort songs van William Byrd.

Dit ga ik niet alleen doen, maar samen met Robert Smith en Guillermo Brachetta (Fantasticus) én het beste saxofoonkwartet van Nederland: het Amstel Quartet.

Op de cd is straks de bijzondere en niet-alledaagse combinatie van hedendaagse en authentieke instrumenten te horen, Purcellmet basso continuo en Byrd met saxofoonkwartet, iets dat nog nooit eerder is opgenomen in deze bezetting en daarom volgens mij een belangrijke aanvulling is op het bestaande Nederlandse cd-aanbod.

Ik er dan ook van overtuigd dat dit een heel mooie cd gaat worden en ik wil dit project graag met u delen en u meenemen op onze muzikale reis naar Engeland

 

Bij het maken van een album komen veel kosten kijken, zoals de huur van de kerk, de opnametechnicus, het drukken van het boekje en het drukken van de cd.

Als u net zo gelooft in dit project als ik, kunt u ons helpen om dit project te realiseren.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

 

Vriendelijke groet,

Klaartje van Veldhoven

- See more at: http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/1870-songs-of-clarity#sthash.BlI3gTdO.dpuf"